Om oss

Om oss

Vi är ett nystartat bolag som har en lång erfarenhet inom fastighetsteknik och fastighetsservice Här kommer lite information om oss.

VD / CEO

Mikael Måhlgren har jobbat både i små och stora bolag och suttit med i ledningsgrupper i de olika bolagen. Mikael börja med försäljning av värme/kyllösningar för privatmarknaden och mindre företag. Därefter så har Mikael bara haft chefsroller med personalansvar och budgetansvar. Då Mikael har varit allt från KAM, till servicechef för Skåne, HVAC chef, regionchef, men nu har Mikael arbetat i ca 14 år inom fastighetsteknik och fastighetsservice då man fått en gedigen kunskap samt erfarenhet, utbildning inom fastighetsteknik och fastighetsservice.

Nu har vi startat ett eget bolag MFK AB ( Malmö fastighetsteknik & Konsult AB ) som nu vill hjälpa våra kunder med allt ifrån service, avtal, konstruktioner, projektledning, entreprenader med andra ord allt inom fastighetsteknik/ fastighetsservice.

Vice VD / Teknisk Ansvarig

Jan Wembring Ledord: Enklast vinner.

Certifierad kyltekniker med passion för teknik och lösningar som spar energi och förenklar vardagen för våra kunder. Jan har arbetat med kommersiell kyla och ventilation i olika företag sedan 90-talet bland annat som projektledare och kalkylator.

Har ni problem eller frågor gällande kyltekniska installationer, ventilation, energibesparande åtgärder, eller är i behov av fastighetsrelaterade analystjänster så tveka inte slå en signal eller lägg ett mejl.